آیا شما ماهی تقلبی می خورید؟ (اشاره ، بله ، شما احتمالاً ... و نکاتی برای دانستن مطمئن هستید)

آیا شما ماهی تقلبی می خورید؟ (اشاره ، بله ، شما احتمالاً ... و نکاتی برای دانستن مطمئن هستید)

غذای تقلبی در اطراف ماست و شناسایی آن دشوار است. این ماده در قهوه ، چای گیاهی ، ماهی ، پنیر ، روغن زیتون ، شامپاین ، آب میوه ، گوشت گاو و غیره وجود دارد. غذای جعلی به اندازه کافی برای نوشتن یک سری مقاله وجود دارد. موضوع به راحتی یک یا دو کتاب را پر می کند. بیایید روی ماهی تمرکز کنیم. آیا شما ماهی تقلبی می خورید؟

ما بوی "ماهی" را با بد بودن آن ارتباط می دهیم ، اما ماهی تازه ، به درستی مشخص شده و دارای برچسب ، رایحه قوی ندارد. ماهی تازه باید از دریا باشد. این بوی شبیه اقیانوس شور است که پس از ترک شما سوراخ های بینی را لفاف می کند و معطل می شود. به اندازه سرکه ، که برای ترشی استفاده می شود ، و به اندازه آمونیاک مقاوم است. دست گرفتن ماهی تازه یک چیز لوکس است زیرا ممکن است کالای یک هفته ای موجود در فروشگاه مواد غذایی از اوج خود گذشته باشد. اگر نمی توانید ماهی خوب را از ماهی بد تشخیص دهید ، نگران نباشید. بیشتر اوقات من هم نمی توانم ، و ما در شرکت خوبی هستیم زیرا کارشناسان در تشخیص بوی "ماهی" از بوی دیگر مشکل دارند. خوب "ماهی" یا "ماهی" خوب است ، این سوال است.

ماهی تقلبی

ماهی تن ، قورمه قرمز ، ماهی قزل آلا ، میگو ، سوشی - بیشتر آن جعلی است. بین سالهای 2010 و 2012 ، Oceana یکی از بزرگترین مطالعات کلاهبرداری غذاهای دریایی در جهان را برای بزرگترین مطالعات کلاهبرداری غذاهای دریایی در جهان انجام داده است. این سازمان بیش از 1200 نمونه غذای دریایی را از 674 مغازه خرده فروشی در 21 ایالت جمع آوری کرد تا مشخص شود آیا صادقانه برچسب گذاری شده اند یا خیر. تقریباً یک سوم - 33٪ دارای برچسب نامناسب بودند.

ماهی قورباغه و ماهی تن

بالاترین ماهی های بدون مارک ، به ترتیب 87٪ و 59٪ ماهی قزل آلا و ماهی تن هستند. تجزیه و تحلیل DNA نشان داد که تنها 120 نمونه از این ماده قرمز در واقع هفت عدد بوده و 113 نمونه دیگر ماهی متفاوتی بوده است.

این مطالعه نیاز به اطلاعات بهتر در مورد ماهی های فروخته شده در ایالات متحده را نشان می دهد. ناظران ایالتی و فدرال خواستار اجرای قوانین موجود و معکوس کردن روند هستند. ماهیگیر می خواهد به سخت کوشی و تجارت خود احترام بگذارد.

Oceana این مطالعه را تکرار می کند و به ماهیگیر صادق قانون خاص خود اعطا می شود. مطالعه جدید نشان می دهد 82 نمونه ماهی قزل آلا که از فروشگاه های مواد غذایی و رستوران ها جمع آوری شده اند و 43٪ دارای برچسب اشتباه بوده اند. آزمایش DNA تأیید کرد که 69٪ ماهی سالم پرورش یافته در اقیانوس اطلس را که به صورت وحشی صید نشده است ، برچسب گذاری نکرده است.

"بت لاول" ، ارشد مدیر مبارزات انتخاباتی در اقیانوسا. "او گفت:" هنگامی که مصرف کنندگان ماهی قزل آلا وحشی آمریکا را انتخاب می کنند ، انتظار ندارند که یک محصول پرورشی یا ارزش کمتری از ریشه مشکوک تهیه کنند. " < h1> میگو

برای بزرگتر شدن و جذابیت بیشتر میگوها در این ویدئو با ژل سیلیکون تزریق می شود:

آمریکایی ها سالانه بیش از 1 میلیارد پوند میگو می خورند. یک دهه پیش مزارع حرا برای ایجاد مزارع پرورش میگو پاکسازی شد ، اما امروزه مزارع در داخل کشور ، در استخرهای مصنوعی و مزارع برنج جنوب شرقی آسیا قرار دارند. سال گذشته آسوشیتدپرس قاچاق انسان را در مزارع پرورش میگو تایلند و در سراسر صنعت نشان داد. روند نهایی نیاز به لایه برداری عملی میگو توسط انسان با استانداردهای کم کار دارد.

دومینیک بارنز ، مدیر عامل شرکتNew Wave Foods ، میگو می خواهد بدون ماهیگیری ، بدون تور ، بدون حرا ، بدون بردگی ، بدون میگو سوار بر موج جدیدی شود. بارنز می خواهد از جلبک ها میگو درست کند و تصدیق می کند که در ابتدا ممکن است مردم پذیرای این ایده نباشند. Google و New Wave Foods تظاهرات میگو را دریافت می کنند ، افراد امیدوار می توانند تغییر تعویض کنند.

سوشی

در رستوران ها به ندرت معتبر است. یافتن سوشی واقعی دشوار است مگر اینکه در رستوران های معتبر و با کارگرانی که می دانند چگونه آن را درست کنند ، به خواب رفتگی بپردازید یا آن را در خانه درست کنید.

"من از گفتن این موضوع متنفرم" ، گفت لاری اولمستد تلفن ، "اما سوشی ای که شما سفارش می دهید احتمالاً جعلی است ، یا حداقل دارای برچسب اشتباه است. و من آن را نخواهم خورد. "

اولمستد نویسنده Real Food /Fake Food است و پیشنهاد می کند که سوشی گاهی اوقات غذایی است. به هر حال این ماهی خام است. قرار نیست هر روز خورده شود. برای اطمینان از کیفیت ، از رستوران های میان رده تا رده بالا دیدن کنید. اگر یک قیمت وعده غذایی ارزشمند بخواهید ، یک محصول با ارزش غذایی دریافت خواهید کرد.

سوشی تقلبی چیست؟ جایگزینی و تغییر گونه ها در رستوران هایی اتفاق می افتد که ادعا می کنند ماهی با قیمت بالاتری سرو می کنند ، اما برای گزینه کمتری از داخل آن را تغییر می دهند.

"بهتر بخورید ، اما کمتر" ، اولمستد گفت. < h1> فواید خوردن ماهی سرشار از امگا 3 ، اسیدهای چرب به حمله قلبی و سکته مغزی کمک می کند پوست و مو را بهبود می بخشد < uli> ماده خاکستری مغز را افزایش می دهد به بیماری خود ایمنی کمک می کند دید خوب را افزایش می دهد

امگا 3 و اسیدهای چرب برای سلامت قلب کاملاً تثبیت شده اند و مطالعات جدید نشان می دهد که برای سلامتی کل بدن ضروری است. اگر طرفدار ماهی نیستید ، خبر خوب این است که یک یا دو بار در هفته خوردن آن برای بهره مندی از آن کافی است. قرص های روغن ماهی در جذب متوسط ​​هستند. برای دستیابی به بهترین نتیجه مستقیماً به منبع مراجعه کنید.

بیماری قلبی بارها در اثر تصلب شرایین ایجاد می شود. آترواسکلروز اغلب با سخت شدن کلسترول بد در دریچه های قلب و منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی ایجاد می شود. طبق انجمن قلب آمریکا ، مکمل های محبوب جایگزین خوردن ماهی نیستند. دکتر لیچنشتاین ، رئیس سابق AHA ، "این آنتی بیوتیکی نیست که به مدت پنج روز مصرف کنید و تمام شود. این یک تغییر طولانی مدت در الگوی غذایی است. امیدوارم که همراه با سایر تغییرات در رژیم غذایی مانند خوردن میوه و سبزیجات بیشتر یا غلات کامل غنی از فیبر باشد. "

پوست و مو با روغن سالم هستند. یکی از بزرگترین اشکالات رژیم کم چربی ، موهای مات ، صاف ، بی روح و خشکی پوست است. امگا 3 و اسیدهای چرب به تغذیه پوست کمک کرده و به مو می افزایند. از روغن آرگان صرف نظر کنید و به یک وعده اضافی ماهی قزل آلا بپردازید.

ماده خاکستری چربی مغز است که به سلول های عصبی کمک می کند تا به طور مingثر شلیک و پردازش اطلاعات کنند. این شامل مناطقی از مغز است که در کنترل عضلات نقش دارند و ادراک حسی مانند دیدن و شنیدن ، حافظه ، احساسات ، گفتار ، تصمیم گیری و کنترل خود را در بر می گیرد. خوردن ماهی با افزایش سن ماده خاکستری بیشتری را در مغز شما نگه می دارد.

هنگامی که سیستم ایمنی بدن به بافت سالم بدن حمله می کند ، شرایط خود ایمنی ایجاد می شود. دیابت نوع 1 و 2 نمونه هایی هستند که در صورت اتصال به روغن ماهی کاهش می یابندمصرف.

بینایی در سالخوردگی ماهی سالم تری مصرف می شود. دژنراسیون ماکولا باعث تار شدن یا از دست دادن بینایی می شود ، به طور معمول در افراد مسن تر. یک مطالعه به بهبود 43 درصدی در زنانی که به طور منظم ماهی مصرف می کنند اشاره دارد. مطالعه دیگری یادآوری می کند که خوردن ماهی یک بار در هفته 53 درصد کاهش تخریب ماکولا در عروق را کاهش می دهد.

نکاتی برای شناسایی ماهی تازه

اطلاع از غذا دشوار است. شناخت در مورد ماهی دشوارتر است. نکات مفیدی برای خرید ماهی تازه:

شکل ظاهری: آیا براق ، فلزی یا مات (حاشیه ای) است؟ بویی مانند آب تمیز یا براق کننده دارد اما تند نیست آبشش باید قرمز غنی باشد ، سیاه نباشد مایع باید شفاف باشد ، شیری رنگ نباشد گوشت پر جنب و جوش: یک ماهی کمرنگ یک ماهی پیر است > آیا این جمله را شنیده اید ، "آن را جعل کنید تا وقتی که درست کنید"؟

این کلمه تمام شده است. ماهی برای ما مفید است و بیشتر آن برای به حداکثر رساندن سود "جعلی" است.

آیا شما ماهی تقلبی می خورید؟ لطفاً با پاسخ خود در زیر نظر دهید.

این عنوان پیشنهادی خوانندگان است. وقتی در انجمن فیس بوک یا با فرم های نظر پیشنهاد می دهید ، آنها را کاوش می کنیم. اگر یک موضوع سالم وجود دارد که می خواهید درباره آن بیشتر بدانید ، لطفاً آن را به اشتراک بگذارید.

در اصل در www.wetalkhealthy.com منتشر شده است. نکات بهداشتی و غذایی را مستقیماً به صندوق ورودی خود بیاورید و مقیاس را به نفع خود بازگو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد